Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Expert Books, Személyes Történelem, Storming Brain, Könyv Guru

Egy elfeledett idegen, aki nem lehet dühös, mert megremegnek a város szobrai, és kitör a káosz. Romantikus fantasy.

Megvásárolható: Könyvesbolt.Online

Ad Librum Kiadó, 2017.

160 oldal 145x205 mm 235 gr. 2990 Ft ISBN 978-615-5758-01-0

Barczikay Lilla: Szobortánc

Egy elfeledett idegen lépked végig a macskaköveken. Nem hagyja, hogy láncra vert érzései eluralkodjanak felette. De amikor szembe kell néznie családja gyűlöletével, húga balesetével, a város suttogásával, egyre nehezebb nyugodtnak maradnia. Márpedig nem lehet dühös, nem
félhet, mert akkor kitör a káosz. Elég egyetlen bizonytalan pillanat, hogy megremegjenek a város szobrai. Fellélegzik a kőszarvas, pislogni kezd az acélbika. Alig várják, hogy tombolhassanak.

Egy láthatatlan árny suhan a sötétben. Nem tartozik sehova, nincsenek emlékei, nincsenek tervei. Otthona az éjszaka, ami elrejti őt a kíváncsi szemek elől. Fogai feltépik a bőrt, körme véres csíkokat hagy áldozata testén. Érezni akar. Az izgalmat üldözi, ami véget vet a szívében kongó ürességnek.

Egyikük sem ismeri a másikat. Fogalmuk sincs róla, hogy sorsuk egybeforrt, és a válaszokat nem önmagukban, hanem egymásban kell keresni.

Kapcsolódó tartalom

“Fontos hangsúlyozni, hogy mindennek két oldala van” interjú

“Nagyon nehéz egy kéziratot véglegesnek kikiáltani, mindig van még valami, amit át kell írni vagy ellenőrizni kell” – mesél küzdelmeiről Barczikay Lilla, akinek harmadik kötete, a Szobortánc a napokban jött ki a nyomdából. Az Ad Librum kiadónál megjelent fantasy-történet szerzője az interjúban mesél arról, hogyan járta körül a regényében az őrület fogalmát, miként segít az írói honlapja az olvasókkal való kapcsolattartásban, hogyan tud évente egy regényt írni és miért csak negyedik szólásra kapja fel a fejét munka közben.

Olvasson bele! részlet

Nemrég jelent meg Barczikay Lilla harmadik könyve a Szobortánc. Most a 14. fejezetet hoztuk ízelítőül.

Moly.hu adatlap

A könyv adatlapja a Moly.hu-n.

Dedikálás és könyvbemutató könyvbemutató

Szeretettel hívunk meg mindenkit Barczikay Lilla új könyvének dedikálással egybekötött könyvbemutatójára Időpont: 2017. december 9. Helyszín: Jelen Bisztró (Budapest, Blaha Lujza tér 1, 1085)

 

KÖNYVKERESŐ