Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Expert Books, Személyes Történelem, Storming Brain, Könyv Guru

Segítség azoknak, akik szerelmi háromszögbe kerültek.

Megvásárolható: Könyvesbolt.Online

Expert Books, 2017.

240 oldal 168x238 mm 420 gr. 2990 Ft ISBN 978-615-5686-69-6

Gelsei Bernadett: A hűtlen, a megcsalt és a szerető. A szerelmi háromszög pszichológiája

Segítség a hűtleneknek, segítség a szeretőknek és segítség a megcsaltaknak.

A kötet szerzője, Gelsei Bernadett szeretőként maga is volt ilyen helyzetben, és pszichológusként is rendszeresen ad tanácsot azoknak, akik szerelmi háromszögbe kerültek.

A könyvből jobban megérheted a társas hármas más résztvevőinek nézőpontját, és kitalálhatod, mit tegyél, ha valahogy szerelmi háromszögbe jutottál.

Kapcsolódó tartalom

Az M1 vendége volt Gelsei Bernadett interjú

Van-e összefüggés a szenvedélybetegség és a szerelmi háromszög között? Az M1 Ma este című műsorában erről kérdezték Gelsei Bernadettet új könyve kapcsán.

Olvasson bele! részlet

Részlet a könyvből

“Fő törekvésem, hogy a klienseim képessé váljanak hinni önmagukban” interjú

“Könnyebben beszélnek arról, ha valami sérelem éri őket, vagy valakivel nem jönnek ki jól, mintsem arról, hogy éppen valaki mennyire lett szimpatikus számukra, vagy hogyan értékeli fel a kollégáját a folyamatos közös munka során” – említi a munkahelyi flörtökkel kapcsolatos problémákról Gelsei Bernadett párkapcsolati tanácsadó, aki új kötetében a szerelmi háromszögeket veszi górcső alá. A hűtlen, a megcsalt és a szerető – A szerelmi háromszög pszichológiája című könyve a héten jelent meg az Expert Books Kiadó gondozásában. A szerző az interjúban kitér arra, hogy miért hasonlít a hűtlenség a függőséghez, hogyan lehetne megelőzni a munkahelyi félrelépéseket és hogy mi okozta a legnagyobb nehézséget a kötet megírása során.

Moly.hu adatlap

A könyv adatlapja a Moly.hu-n.

 

KÖNYVKERESŐ