Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Expert Books, Személyes Történelem, Storming Brain

Megosztás

A Tépődések egy fiú és egy lány története, akik válaszokat keresnek olyan kérdésekre, melyekre talán nem is léteznek helyes válaszok, mégsem lehet megkerülni őket.

Megvásárolható: Könyvesbolt.Online

Ad Librum Kiadó, 2017.

102 oldal 120x180 mm 114 gr. 2490 Ft ISBN 978-615-5686-61-0

Molnár Tóni: Tépődések

A Tépődések egy fiú és egy lány története, akik válaszokat keresnek olyan kérdésekre, melyekre talán nem is léteznek helyes válaszok, mégsem lehet megkerülni őket. Kérdésekre, melyeket minden embernek meg kell válaszolnia valahogyan. Az emberi élet legalapvetőbb kérdéseire magáról az életről. Arról, hogy miért lettünk, és hogy mi lesz, ha majd nem leszünk. Eközben a fiúnak és a lánynak saját életük személyes kérdéseiről is számot kell adniuk, melyekre semmivel sem könnyebbek a válaszok. Kérdésekre szerelemről, felelősségvállalásról és halandóságról. Ezekről a kérdésekről szól ez a könyv.

Kapcsolódó tartalom

Szabadon olvasható részlet a Tépődésekből részlet

A Könyv Guru portál kedvcsináló ízelítője a Tépődésekből.

“Az időt mindig lopni kell valahonnan” - Könyv Guru interjúja Molnár Tónival a Tépődésekről interjú

Egy fiú és egy lány beszélget. Erről, arról, az élet dolgairól: szerelemről, barátságról, betegségről, halálról. Miért ezt a formát választotta első kötetéhez, kiknek szánja a szöveget és miért volt nehéz kiadót találnia? Interjú Molnár Antallal új könyvéről.

Moly.hu adatlap

A Tépődések a Moly.hu-n. Várjuk az értékeléseket!

Molnár Tóni honlapja honlap

 

KÖNYVKERESŐ