Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Expert Books, Személyes Történelem, Storming Brain, Könyv Guru

Egy olyan asszony, nő, feleség vagyok, aki mindennél jobban szeretné egy babával megajándékozni férjét, családját és önmagát. De valahol homokszem került a gépezetbe.

Megvásárolható: Könyvesbolt.Online

Ad Librum Kiadó, 2017.

160 oldal 130x200 mm 185 gr. 2490 Ft ISBN 978-615-5686-93-1

Ó. G. Marianna: Hogyan éljük túl a küzdelmet a terhességért?

Egy olyan asszony, nő, feleség vagyok, aki mindennél jobban szeretné egy babával megajándékozni férjét, családját és önmagát. De valahol homokszem került a gépezetbe. Erről a homokszemről és az ebből adódó kalandokról szól a könyvem. Igyekszem minél életszagúbban leírni saját történetemen keresztül, hogyan is jutunk életünk ezen szakaszában egyről a kettőre. Hogyan is lehet megküzdeni ilyenkor az arctalan démonnal, kinek neve: meddőség. Ezt a könyvet a leendő anyáknak írom, és akik segíteni akarják őket, hogy anyává válhassanak. Remélem, átsegít benneteket útmutatásom ezen a küzdelmes időszakon! Mihamarabbi eredményes megoldást kívánok nektek!

Kapcsolódó tartalom

„AZ EGÉSZ VILÁGOT A GYERMEKEMMÉ KAPOM” interjú

Érdi lány volt, a Rádió Juniorban dolgozott, aztán férjhez ment, Dunaújvárosba költözött, és gyerekprojektre adta a fejét. Mindent elkövetett, elkövet, de a baba csak nem akart, nem akar jönni. Most jelent meg könyve, amit ezekről az évekről írt „Hogyan éljük túl a küzdelmet a terhességért?” címmel. Ódorné Gaál Mariannával beszélgettünk.

“A valóság sokszor nyers, kegyetlen és érzéketlen” interjú

“Nem egyszer sírva fakadtam, sőt, volt, mikor rendesen ki is borultam, amikor egy-egy fejezetet írtam” – meséli Ódorné Gaál Marianna, aki a babavárásának kálváriáját mesélte el könyvében, a Hogyan éljük túl a küzdelmet a terhességért? című kötetben. Az Ad Librum kiadónál most megjelent könyv szerzője az interjúban őszintén beszél arról, hogyan szánta rá magát a nehéz történet elmesélésére, miért írta egyes szám második személyben az eseményeket, hogyan tudta pozitív szemlélettel megtölteni a keserű tapasztalatokat és miben segítette az anyósa az írás során.

Olvasson bele! részlet

Részlet a könyvből

„TÚLÉLED, HA BELEHALSZ IS!” cikk

Ódorné Gaál Marianna könyvének nem könnyű a témája: a meddőség ellen vívott hosszú, kínkeserves és egyelőre sajnos – babaügyileg – eredménytelen harcát osztja meg az olvasóval. Csatája azonban két dologban mégis győztesnek bizonyul: leszámol a depresszióval, ezáltal megismeri saját maga határtalanul erős és kitartó oldalát, másrészt elkezd írni. Ami jó az olvasónak is, mert Ó.G. Marianna könyvét jó olvasni.

Moly.hu adatlap

A könyv adatlapja a Moly.hu-n

 

KÖNYVKERESŐ