Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Expert Books, Személyes Történelem, Storming Brain, Könyv Guru

Ha szereti Coelhót, ezt is élvezettel fogja olvasni.

Megvásárolható: Könyvesbolt.Online

Könyv Guru, 2017.

112 oldal 130x200 mm 150 gr. 2490 Ft ISBN 978-615-5803-02-4

Sajter Gizella: Vízvonal

Egy találkozás. Régi álmok. Új emlékek. Nem mindennapiak. Két élet, ami egy ember emlékezetében keresztezi egymást. Már átélt jövőbeli pillanatok...még meg nem történt emlékek... Te hinnél nekik? Mire gondolnál, ha álmodban néha másvalaki lennél? Más bőrben, más korban. Az ő hangulatait érzed, az ő csatáit vívod. Úgy emlékszel minden részletre, mintha veled történt volna. Kíváncsi lennél, hogy ki ő, és miért éppen te látod? Mit tennél, ha egy nap rájönnél, hogy már majdnem az egész életét leélted? Kivéve a végét. Ha véget ért egyáltalán...

Kapcsolódó tartalom

Olvasson bele! részlet

Örömmel mutatjuk be Sajter Gizella legújabb könyvét. Az írónő ezúttal egy regénnyel jelentkezik, ahol érdekes kérdésekre keresi a választ: Vajon van-e különösebb jelentősége álmainknak? Léteznek-e az ott megjelenő emberek? Ha igen, mi az ő történetük? Olvasson bele a Vízvonalba!

“A mélység csak akkor veszélyes, ha nem vesszük komolyan” interjú

“Én hiszek abban, hogy az álmok valóra válhatnak. Talán, mert az enyémek eddig valóra váltak. De lehet, épp azért váltak valóra, mert hittem bennük” – fogalmazza meg világlátását Sajter Gizella, akinek a napokban jelent meg Vízvonal című kötete a Könyv Guru kiadó gondozásában. Az interjúban a szerző mesél arról, hogyan dolgozik az álmaival mint irodalmi nyersanyaggal, miért váltott át a versírásról a prózára, hogyan használja az idegen nyelvi közeget ihlető forrásként és hogy miért önmagunkban kell keresni a megoldást az élet problémáira.

Moly.hu adatlap

A könyv adatlapja a Moly.hu-n

 

KÖNYVKERESŐ