Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Expert Books, Személyes Történelem, Storming Brain, Könyv Guru

Less be a férfiprostituáltak világába! Sztorik a belekerülésről, perverziókról és pénzről.

Ad Librum Kiadó, 2018.

160 oldal 130x200 mm 207 gr. 2990 Ft ISBN 978-615-5758-07-2

Megvásárolható: Könyvesbolt.OnlineBooklineLibriLíraAlexandraBook24eMAG

Ebook: eKönyv.hu

Domszky László: Férfiműszak. Melegprostik a megfizetett boldogságról. 2. kiadás

Less be a férfiprostituáltak elképesztő világába!

Ebben a riportkönyvben találkozhatsz Kristóffal, aki Dubajban vállal passzív szerepeket, és meghökkentő aberrációkról mesél. Olivérrel, aki heteróként aktívkodik Amerikában és Budapesten, és egészen furcsa módon reagál a kliensei élvezetére. Marcival, akinek nem olcsó társaságát gyerekes külseje miatt Zürichben is keresik a látens pedofilok. Márkkal, akinek a drogtól már felpüffedt az arca, az alkohol számára üdítő, és leginkább a perverz mazochista vendégeket szórakoztatja. A kliensekkel, akik őszintén vallanak az eszkortokkal hónapokig tartó, milliókba kerülő kapcsolatokról, az unokánál fiatalabb fizetett szeretőkről és a durva perverzióikról.

A kötet szerzője a Life.hu és a Mosaic Online újságírója, aki a magyar hírességek mellett olyan világsztárokkal készített interjút, mint Wiz Khalifa, Sean Paul, Jason Derulo, Martin Garrix, Kelly Osbourne, Nico Rosberg és John Newman. A szakmai tapasztalatait most tényfeltárásban kamatoztatta, olyanokat megszólaltatva, akik másnak nem beszélnének a titkaikról.

Bővebben ezen az oldalon olvashatsz a könyvről.

Más vásárlási lehetőségek: Líra, Bookline, eMAG, Book24, e-könyv a Google Play-ben, az iTunes-ban és az ekönyv.hu-n. Megrendelhető Romániában és a Szlovákiában is.

Olvasson bele! Google BooksKönyv Guru Ízelítő Vélemények: Moly