Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Expert Books, Személyes Történelem, Storming Brain, Könyv Guru

Less be a férfiprostituáltak világába! Sztorik a belekerülésről, perverziókról és pénzről.

Megvásárolható: Könyvesbolt.Online

Ad Librum Kiadó, 2017.

160 oldal A5 207 gr. 2990 Ft ISBN 978-615-5686-95-5

Domszky László: Férfiműszak. Melegprostik a megfizetett boldogságról

Less be a férfiprostituáltak elképesztő világába!

Ebben a riportkönyvben találkozhatsz Kristóffal, aki Dubajban vállal passzív szerepeket, és meghökkentő aberrációkról mesél. Olivérrel, aki heteróként aktívkodik Amerikában és Budapesten, és egészen furcsa módon reagál a kliensei élvezetére. Marcival, akinek nem olcsó társaságát gyerekes külseje miatt Zürichben is keresik a látens pedofilok. Márkkal, akinek a drogtól már felpüffedt az arca, az alkohol számára üdítő, és leginkább a perverz mazochista vendégeket szórakoztatja. A kliensekkel, akik őszintén vallanak az eszkortokkal hónapokig tartó, milliókba kerülő kapcsolatokról, az unokánál fiatalabb fizetett szeretőkről és a durva perverzióikról.

A kötet szerzője a Life.hu és a Mosaic Online újságírója, aki a magyar hírességek mellett olyan világsztárokkal készített interjút, mint Wiz Khalifa, Sean Paul, Jason Derulo, Martin Garrix, Kelly Osbourne, Nico Rosberg és John Newman. A szakmai tapasztalatait most tényfeltárásban kamatoztatta, olyanokat megszólaltatva, akik másnak nem beszélnének a titkaikról.

Bővebben ezen az oldalon olvashatsz a könyvről.

Más vásárlási lehetőségek: Líra, Bookline, eMAG, Book24, e-könyv a Google Play-ben, az iTunes-ban és az ekönyv.hu-n. Megrendelhető Romániában és a Szlovákiában is.

Kapcsolódó tartalom

Dubajban is kelendőek a magyar férfi prostik cikk

Nyers őszinteséggel rántja le a leplet Domszky László író a testüket áruba bocsátó férfiak világáról. Veszélyes, erőszakkal és perverzióval teli élet ez – magyar férfi prostik vallanak a rideg valóságról.

Tényfeltáró riportkönyvet írt a Life.hu riportere: Férfiműszak interjú

A közgazdaságtant végzett újságíró, Domszky László néhány évvel ezelőtt kezdett aktívan dolgozni a Life.hu-nál. Videós riportjait, dokumentumportréit a sport, a kultúra, a zene és a televízió magyar sztárjai fedik le, de előszeretettel forgat külföldi világeseményekről is. Éveken át tudósított az Eurovíziós Dalversenyek döntőinek külföldi helyszíneiről, de interjúzott már az MTV Europe Music Awards vörösszőnyegén is. A Média a Tehetségekért közönségdíjának birtokosa. Első rövidfilmjét az Egyenlő Bánásmód Hatóság pályázatán a legjobb tíz film közé választották. Ezúttal Férfiműszak címmel írt könyvet, amely a melegprostik megfizetett boldogságáról szól. Többek között erről is kérdeztük.

Újabb zaklatási botrány: férfi modellek is felszólaltak cikk

„A könyv ezen fejezetét nyáron rögzítettem, amikor a molesztálási botrányról még csak sejteni sem lehetett" – kezdte Domszky, majd hozzátette, döbbenten hallgatta már akkor is, hogyan esett áldozatul egy 17 éves srác a kiszolgáltatott helyzetnek. „Alanyom - nevezzük Olivérnek - megpróbáltatásai akkor kezdődtek, amikor kihasználva adottságait - helyes arcát és kidolgozott felsőtestét - munkát remélve több modellügynökséghez jelentkezett. Egy női keresztnevű facebook-álprofil bombázni kezdte levelekkel.

HOGY TETSZIK A BORÍTÓ? NAGYON SZEXI ÉS KIFEJEZŐ – RECENZIÓ A FÉRFIMŰSZAKRÓL recenzió

Új recenziót kaptunk Domszky László “Férfiműszak” című könyvéről. Ezúttal a Sorok között könyves blog olvasta a könyvet.

Moly.hu adatlap

A könyv adatlapja a Moly.hu-n.