publisher==

Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Személyes Történelem, Könyv Guru

Brittany, a romantikus lelkű pincérlány titokban egy rablóbanda egyetlen női tagja. A legfőbb vágya az, hogy elnyerje egy olyan férfi szívét, aki drog és alkohol problémákkal küszködik.

Könyv Guru, 2018.

320 oldal 130x200 mm 373 gr. 3290 Ft ISBN 978-615-5803-35-2

Megvásárolható: Könyvesbolt.Online (2290 Ft!)BooklineLibriLíra

Ebook: eKönyv.hudiBookGoogle Könyvek

Andrea Skyn: Boldogan bűnhődni. Repülj, mint a madár!

Olvasson bele! Google Books Vélemények: Moly

Brom Bill nem egy idilli város, hanem bűnbandák és önbíráskodó gengszterek földi paradicsoma. Ebben a világban él a romantikus lelkű pincérlány Brittany is, aki titokban egy rablóbanda egyetlen női tagja. A legfőbb vágya az, hogy egy napon normális életet élhessen a családjával és elnyerje egy olyan férfi szívét, aki drog és alkohol problémákkal küszködik. A céljai elérését nem csak az önfejűsége és a hazugságai nehezítik meg, hanem egy ,,Ördögnek” nevezett gengszter is. A lány érzelmei romokban, ennek ellenére a szerelembe és a családba vetett hitte miatt, sohasem adja fel a reményt.

,,Repülj, mint a madár, mert szabad vagy. A szíved mindig is az marad.”

“Minden ötletemnek időt hagyok”

“Az sem baj, ha a regény többször átírásra kerül sor, a végeredmény a lényeg” – vallja a minap megjelent Boldogan bűnhődni című regény szerzője, Andrea Skyn. A Könyv Guru kiadónál publikált kötet írója az interjúban egyebek mellett beszél arról, hogy használja a közösségi médiát a könyve megismertetésére, hogyan választott írói álnevet és mit tesz, hogy ne vesszen el a túl sok ötlete között.

részlet

– Szedd le a mocskos kezed rólam! – Rémülten elhúzódom, majd valaki mástól kapok a combomra egy gyenge suhintást.

Ijedten forgolódom, fogalmam sincs, kitől kaptam. Farkasokkal vagyok körülvéve, nem látok magam körül mást, csak villogó éhes szemeket. Jessei átöleli a derekamat, az arca olyan rémült, hogy mukkanni sem mer. Szerencsére vele nem kötekednek.

– Ugyan már, kiscsillag, ne légy ilyen szégyenlős! – szólal meg jobboldalt egy idősebb fickó, a szája bűzlik a sörtől.

Ebből elég!

Érzem, elborul az agyam, a pulzusom felgyorsul, megjelenik előttem a vörös ruhás angyal. Előkapom a Coltot, és a vezérükre célzok.

Andrea Skyn könyvbemutató a szerző szemével

Az író- olvasó találkozó 17:00 órakor vette kezdetét, a Arena Corner pub- ban. Nagy volt a nyüzsgés, mivel pont foci mérkőzést vetítettek, azonban mi egy meghitt privát helyiségben nyugodtan meg tudtuk tartani a könyvbemutatót. Voltak, akik csupán érdeklődni jöttek, megismerkedni a regénnyel, mások pedig már ismerték a műt és saját példánnyal érkeztek, annak reményében, hogy dedikálni fogom. A Boldogan bűnhődni bemutatása után, az érdeklődők tehették fel a kérdéseiket, amire igyekeztem válaszolni.


© 2008-2022 Ad Librum Kft.