Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Expert Books, Személyes Történelem, Storming Brain, Könyv Guru

Ez az Ad Librum Kiadó, Személyes Történelem Kiadó, Expert Books Kiadó, Storming Brain Kiadó és a Könyv Guru által kiadott könyvek katalógusa. Az Ad Librum Kft. kiadói 2008 óta összesen 575 könyvet adtak ki 433 szerzőtől.

KÖNYVKERESŐ

Legújabb megjelenések

Kerékgyártó Dénes: Ebgondolat, avagy a boldogság záloga. Könyv Guru, 2020.
Bubi, a spániel egy sebészeti beavatkozásnak köszönhetően képessé válik az emberi gondolkodásra, ám kutya „énjét” sem veszíti el. Mivel nyugodt, békés életre vágyik egy szerető gazdi mellett, úgy dönt, nem hozza sem a sebész, sem a nagyvilág tudtára „ebfeletti” képességét.
Dr. Horváth Katalin: Sohasem késő! Életmód-változtatás a homeopátia segítségével. Könyv Guru, 2020.
Egy orvos 27 éves praxisának tapasztalatai és a klasszikus homeopátia módszerének segítségével fény derül arra, mit kell ma megtennünk ahhoz, hogy a holnap egészségesen, üdén és tettre készen köszöntsön ránk.
Mester Györgyi: Simogató állatmesék. Könyv Guru, 2020.
Kedves történeteket olyan állatokról, amelyeket jólesik megsimogatni.
Donna Bogitta: A rózsaszín negyven árnyalata. Királynői életek, elgurult koronák. Könyv Guru, 2020.
Napjainkban és régi, letűnt korokban sem volt egyszerű a női szerepek, élethivatás megélése. Anna, Júlia, Ibolya, Amália és Ágnes hiteles példái a rózsaszínű leányálmokon túl elvisznek a kijózanító fordulatokig is.
Julia Boyd: Szörnyeteg vagy példakép? Korabeli utazók a nácik Németországáról. Személyes Történelem, 2019.
A nácik felemelkedésének és uralmának rendkívüli összefoglalása, amely nagy munkával gyűjtött beszámolókra támaszkodva veti fel azt a – korabeli emberek számára egyáltalán nem egyértelmű – kérdést, hogy a harmadik birodalom berendezkedése vajon követendő- vagy éppen ellenkezőleg elrettentő példa-e.
Kovács György: A keresztény vallás megszületésének története. 2. kiadás. Ad Librum Kiadó, 2019.
Mi mikor történt a kereszténység hajnalán? Valóban igaz-e az, ami eddig általánosan elfogadott volt? A természettudományos szempontokat figyelembe véve mely események vezettek a keresztény vallás kialakulásához? A kötet nem kevesebbet ígér, mint kétezer éves rejtélyek régóta keresett megoldását.
Hannibál Nyúl Béla: Több mint tanú. Könyv Guru, 2019.
Ön látszólag egy könyvet tart a kezében, de valójában egy tükörbe tekint. Pelikán Józsefet, Bacsó Péter halhatatlan, ihlető tanúját látja lelki szemei előtt, de sorstársa, Tárkony József vízügyi inspektor történeteit olvashatja.
Örkényi Ádám: 2068 Éld az életem!. Könyv Guru, 2019.
2068, Budapest. Egy menő fiatal influenszer szemtanúja lesz, ahogy barátját, egy nemzetközi médiacég vezetőjét félholtra verik egy szórakozóhelyen. Alig egy napra rá valaki őt is megkéseli. A rendőrség egy fiatalembert gyanúsít, aki azonban megszökik az igazságszolgáltatás elől, hogy bizonyítsa saját igazát.
Bencsik Ferenc Pál: A menhelytől a katedráig. Személyes Történelem, 2019.
Egy sokszorosan nehezített életút szubjektív lenyomata. A fáradhatatlan, élete bukkanóiért egy percig sem a külső körülményeket okoló szerző sorsát nemcsak a történelem viharai tépázták, egyéni életpályája is a legnehezebbek közül való.
Sára Anna: Az emlékek kulcsa. Könyv Guru, 2019.
Kató, az egykori vöröskeresztes nővér, idős korában visszaemlékszik a huszadik század első felére, nővérei és a saját áldozatokkal, ápolással, kalandokkal, utazásokkal teli életére.
Felföldi Jenő: Visszatekintés szépkorúan. Személyes Történelem, 2019.
Felföldi Jenő szubjektív visszaemlékezése egy nagyrészt a 20. századra eső gazdag életút személyes hangvételű, egyedi stílusban papírra vetett bemutatása.
Dr. Bujáky Miklós: Egy állatorvos történetei – nem csak állatokról. Könyv Guru, 2019.
Csányi Vilmos: A doktor úr szerencsére nemcsak az orvosláshoz ért, remek tolla van, és egy-egy esetből érdekes, izgalmas történetek kerekedtek ki, melyeket minden állatszerető ember szívesen olvashat.
Garay Zsuzsanna: A csalárd cukorka, avagy bajok a Zengő Erdőben. Könyv Guru, 2019.
A Zengő Erdőbe furcsa szerzet érkezik, Zsákos Manó, aki feneketlennek tűnő zsákjából osztogatja cukorkáit. De jaj, az ízletes cukorkák nem hoznak mást az erdő lakóira, mint bajt, betegséget. Ki segíthet rajtuk? Természetesen nem más, mint a szépséges és jóságos Tündér.
Pfárer Elizabet: Szövetségben az Istennel. Könyv Guru, 2019.
Romantikus családregény egy Badacsony környéki jól menő borgazdaság tulajdonosairól.
Juhos Gábor: Clearview. Könyv Guru, 2019.
Thomas Noble, a bestseller író, élete fenekestül felfordul az élete, amikor egy baleset után egy olyan városban tér magához, amely nem szerepel egyetlen térképen sem, és látszólag semmilyen kapcsolatban nem áll a külvilággal.
T. H. Fabling: Visszavágó. Könyv Guru, 2019.
Az időutazást koordináló, a történelem folyásának sérthetetlenségére ügyelő szervezet ügynöke, Éva, épp egy konferenciára utazik, amikor megtudja, férjét egy küldetés során brutálisan meggyilkolták...
Knizner István: Így jártam Pakson. Személyes Történelem, 2019.
Az olvasmányos könyvben sztorik, párbeszédek, elbeszélések és gondolatok váltják egymást szapora ritmusban, mindezt egy munkás környezetből feltörekvő értelmiségi szemszögéből. A szerző a saját és a családja sorsán keresztül ad rálátást a közelmúltunkra.
Hodászi Lili: A Csillaghercegnő. Könyv Guru, 2019.
Kirah, hátrahagyva a Földet, felkerekedik a segítőivel, hogy kiszabadítsa a Zodiákusokat. Útja első állomása a Szűz, a Bak, a Nyilas és a Mérleg csillagkép. Minden egyes rablánc lehullása újabb és újabb kérdéseket vet fel a múltról. Nagyobb titkok vannak a háttérben, mint amikre most még válasz kapható. S a Csillagképek legnagyobb aggodalmára így is többre emlékszik, mint szabadna…
Bettina Benton: Bombay kontra Budapest. Könyv Guru, 2019.
Mi történik, ha két ember szerelemre lobban egymás iránt, ám egy földrész és két merőben eltérő társadalom és kultúra választja el őket egymástól? Budapest és Bombay kapocs vagy válóok lesz számukra? A döntés nem könnyű. Izgalmas, fordulatokban gazdag, ízig-vérig 21. századi történet.
Callen Indigo: Gyere velem!. Könyv Guru, 2019.
A könyv témája egy szóval kifejezve az elfogadás. Kati, a ötven év körüli női főhős álmodik. Álmodik más emberek életéről, utazásról és szerelemről, miközben beleszövi azok történetébe a saját vágyait. Azután fölébred, és elfogadja a valóságot. Bár a téma romantikus, a mélyebb gondolatoktól sem mentes. És nem is a szokásos happy enddel végződik.
Jenes Gyula: Pánik a Teidén és más történetek. Könyv Guru, 2019.
Az Angliában élő szerző remek ismerője az emberi érzések, reakciók világának és hallatlan finomsággal sejteti a bennünk esetenként dúló lelki viharok hullámait.
Quinn H. Lennox: Beronis. Megapoliszi álmok. Könyv Guru, 2019.
Egy nem mindennapi kalandsorozat kezdete az álmok, a fantázia és a valóság határain keresztül.
Tamas Garam: A Dallam. Könyv Guru, 2019.
Tizenhárom lány, egy őrült zseni és egy varázslatos dallam, amely leigázhat egy egész várost. Izgalmas thriller a 18. századi Berlinben.
Virginia Sol: A belső vad. Fogság. Könyv Guru, 2019.
Árvaság, adósság, kényszermunka, menekülés, küzdés, reménykedés. Izgalmas fantasy egy egészen különleges lány főszereplésével.
Foglár Gábor: Ítéletidő. Könyv Guru, 2019.
Losonc, 1918-1919. Sorsfordító nemzeti események. Két hivatalnok, akik féltik életüket, munkájukat, szeretteiket. Ellenállás vagy behódolás?
Julius Dreamer: Kamaszkorom legszebb emlékei. A bontakozó szexualitás évei. Könyv Guru, 2019.
Egy ifjú ember botladozó ismerkedése a szexualitással.
Mirejla Boglaar: Tollászkodás. Kis játék betűkkel. Könyv Guru, 2019.
Mint a scrabble-ben, úgy a kötetben is 7 a keretszám. 7 fejezet 7 lehetőségként akadt a játékra, bár a pályát könnyítendő 7-nél több betűből álltak össze a szavak, sokszor rímekben.
Kovács Gyula: A legbelsőbb fegyver. Könyv Guru, 2019.
A kisstílű bűnözőből lett iszlám terrorista a poklot is megjárja, hogy az embervadászat és a börtön tüzes légkörében megtisztuljon korábbi téveszméitől, és megtalálja saját útját.
Dr. Gergelyné Dr. Tóth Éva: SZASZ. Ewing-kór a young korban. Második kiadás. Ad Librum Kiadó, 2019.
Egy anya emlékei a 17 éves lánya - végül elvesztett - küzdelméről a szörnyű betegséggel szemben. Vujity Trvtko ajánlásával, keménytáblás.
László Ibolya: A sors keze Kárpátalján. Könyv Guru, 2018.
Szív- és lélekérintő versek a magyarság kárpátaljai megéléséről.
Szentgyörgyvölgyi Péter: A magyar huszár a magyar irodalomban 2. kiadás. Ad Librum Kiadó, 2018.
Keszi Csaba: Három perce még éltem. Könyv Guru, 2018.
Idegenek érkeznek a Földre, hogy egy korábban itt rekedt űrhajójukat megkeressék. A hajó olyan üzenetet hordoz, ami megállíthatja mind az emberiség, mind az idegenek társadalmi összeomlását...
Versényi Anna: Elejtett példányok. Könyv Guru, 2018.
Családtörténet pszichológiai játékkal.
Hering Zoltán József: Lelki Aikido. Könyv Guru, 2018.
A szerző célja, hogy a saját élményei és a pszichológiai irodalom alapján felkeltse az olvasókban az önmagukra találás élményét, hogy azok passzív szenvedőkből életük aktív szereplőjévé válhassanak.
Zsiros András: Víziszárnyasok. Kacsák, ludak, récék tenyésztése. Expert Books, 2018.
Ez a szakszerű, de könnyen befogadható stílusban írt könyv a víziszárnyasok tartásához ad tanácsokat.
Szeder Réka: Puncsapuk. Sugar daddy történetek nőkről, pénzről és bizniszről. Ad Librum Kiadó, 2018.
A kötet 22 sugar daddy véleményét, tapasztalatait, élményeit és csalódásait gyűjti össze, amit legtöbben a közvéleményt mélyen megosztó Puncs társkereső oldalon indult kapcsolataikban gyűjtöttek össze.

KÖNYVKERESŐ

 

A fenti 36 könyv a legfrissebb megjelenésünk. A további több száz kiadványunkat a Keresőben böngészheti.

KÖNYVKERESŐ

 


© 2019 Ad Librum Kft.