publisher==

Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Személyes Történelem, Könyv Guru

Az Egyesült Államok, egy érdekes karibi szigetország, a görög szigetek, egy távoli űrkolónia tájaira jutunk el Luc és Éva társaságában. Akció sci-fi.

Könyv Guru, 2018.

134 oldal 130x200 mm 176 gr. 2490 Ft ISBN 978-615-5803-22-2

Megvásárolható: Könyvesbolt.Online (1690 Ft!)BooklineLibriLíra

Ebook: eKönyv.hudiBookGoogle Könyvek

T. H. Fabling: Tiltott győzelem

Vélemények: Moly

Gyönyörű francia partvidék, napfény, kellemes semmittevés egy minden kényelemmel felszerelt vitorláson. Amíg egy üzenet véget nem vet az idillnek. A jacht mellé leszálló hidroplán a két szabadságos rendőr, egy nemzetközi biztonsági szolgálat munkatársai számára életük legnehezebb ügyét hozza. Az Egyesült Államok, egy érdekes karibi szigetország, a görög szigetek, egy távoli űrkolónia tájaira jutunk el Luc és Éva társaságában, miközben kiderül, messze nem csak a saját életük a tét, és közben néhány baráton kívül senkiben sem bízhatnak, saját kollégáik, sőt főnökeik is állhatnak a rossz oldalon. És, hogy még bonyolultabb legyen az élet, Évára rátalál egy olyan érzés, amelyről már lemondott. A küldetés végül ott ér véget, ahol kezdődött, a francia tengerparton. Ahogy illik, a rosszak megbűnhődnek, a jók elnyerik jutalmukat. Hőseink is révbe érnek, folytathatják jól megszolgált pihenésüket. Vagy nem.

Beharangozó

Most lerántjuk a leplet hamarosan megjelenő könyvünkről. Ezúttal egy sci-fit hoztunk. T. H. Fabling Tiltott győzelem című könyve már előrendelhető.

Az AH Magazin ajánlója

És hogy kinek ajánlom? Aki valami olyasmit keres a táskájába, ami kis helyen is elfér vagy csupán egy rövid olvasmányra vágyik. Nincs ebben semmi túlbonyolítva, egy izgalmas kis sztori, amit a strandon feküdve élvezettel olvashatunk idén nyáron!

Ízelítő

Sötét van, a csillagokat vastag felhőtakaró rejti, az elhagyott katonai reptérre szemetel az eső. Ritka vendég az arizonai sivatagban, jótékonyan elrejti a töredezett betont, a hangárok hiányzó vagy megereszkedett, mozdíthatatlan ajtóit, a törött üvegű, itt-ott bedeszkázott ablakokkal szégyenkező épületeket. Meg minket. A délutáni terepszemle ugyanazt mutatta, mint a műholdképek: enyészetet, pusztulást.

“Elképzeltem, amint a szerkesztő lelkesen nyomná a DEL gombot”

Az író a művében, a művével legyen jelen, nem akartam, hogy kirakatban, könyvespolcon lássák a nevemet” – fogalmaz a Tiltott győzelem című sci-fi regény szerzője, T. H. Fabling. A Könyv Guru kiadó gondozásában megjelent kötet álnéven alkotó szerzője ezúttal sem fedi fel valódi kilétét (ezért közöltük fotó helyett könyvének borítóját), viszont egyebek mellett beszél arról, mit gondol az írói és a civil identitás szétválasztásáról, mivel próbálta magát leszoktatni a bőbeszédűségről, és hogyan működne a valóságban a regényben alkalmazott, de ma még csak a fantázia világában létező teleportáció.


© 2008-2022 Ad Librum Kft.