Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Expert Books, Személyes Történelem, Storming Brain, Könyv Guru

Egy negyvenes nő megpróbáltatásai, avagy a magyar Bridget Jones naplója. Nagy Eszternek a szerelem, család, munka témaköreit körüljáró, naplószerűen papírra vetett sorait sajátos stílus, szarkasztikus humor jellemzi.

Könyv Guru, 2021.

120 oldal 120x200 mm 146 gr. 2490 Ft ISBN 978-615-6153-53-1

Megvásárolható: Könyvesbolt.Online (1690 Ft!)BooklineLibriLíraBook24

Ebook: eKönyv.huGoogle Könyvek

Nagy Eszter: Naugye

Ha egy mondatban szeretnénk összefoglalni Nagy Eszter könyvének lényegét, ez lehetne az: Egy negyvenes nő megpróbáltatásai, avagy a magyar Bridget Jones naplója.
A szerelem, család, munka témaköreit körüljáró, naplószerűen papírra vetett sorokat sajátos stílus, szarkasztikus humor jellemzi. A szerzőnő problémáiban, kihívásaiban, vívódásaiban könnyen magunkra ismerhetünk. Ettől lesz igazán emberi, ettől érezzük olyan könnyen szívünkhöz közelállónak, ismerősnek az élet hullámhegyeiről és -völgyeiről egyaránt nyíltan beszámoló terápiás önvallomást.

Olvasson bele! Google Books

Kapcsolódó tartalom

"Nem is igen csiszolgatok rajta utólag" - a Könyv Guru interjúja Nagy Eszterrel

“Merni kell tükörbe nézni akkor is, amikor éppen a poklot járod, mert te mindig ott leszel magaddal, ha tetszik, ha nem” – foglalja össze új kötete üzenetét Nagy Eszter. BŐVEBBEN


Hír a megjelenésről

Ha egy mondatban szeretnénk összefoglalni Nagy Eszter könyvének lényegét, ez lehetne az: Egy negyvenes nő megpróbáltatásai, avagy a magyar Bridget Jones naplója. BŐVEBBEN© 2008-2021 Ad Librum Kft.