Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Expert Books, Személyes Történelem, Storming Brain, Könyv Guru

A Zizi naplója könyvecske 2. részében – Zizi naplója – tizenkét évvel később címen – a már felnőtt, fiatal nő osztja meg élete eseményeit, kalandos mindennapjai történéseit az olvasóval, naplóbejegyzések formájában. A 24 éves Zizi első munkahelyén dolgozik, udvarlója van, akivel házasságot tervez, közben pedig a családjával is tartja a kapcsolatot, sorsa szorosan egybefonódik hozzátartozói életével. A sztori – ismerve Zizi stílusát –, változatlanul érdekes, humorral átszőtt, szórakoztató olvasmány a középiskolás korú generációnak és a fiatal felnőtteknek egyaránt. Kifejezetten ajánlott azoknak, akik idegen nyelvként az angolt választották, mivel a kötetben szereplő szöveg magyar–angol nyelven „tükörfordításban” található. Tedd próbára a tudásod angol nyelven, de ha még korai a számonkérés, élvezd magyarul a Zizi naplója folytatásának olvasását.

Ad Librum Kiadó, 2020.

208 oldal 115x165 mm 2000 Ft ISBN 978-615-5014-30-7

Jelenleg nem kapható

Mester Györgyi: Zizi naplója II. Sizzie's diary II

„Ismét naplóírásra adtam immár felnőtt fejemet. Mennyi idő is telt el az utolsó naplóbejegyzésem óta? Pontosan annyi, ahány évesek most iker unokaöcséim, vagyis tizenkét év.
Hogy miért kezdek újra naplót írni? Nem titok, az ikrek vettek rá, akik az előző naplómat olvasva remekül szórakoztak, és »megrendelték« a folytatást.
A mostani naplómnak ugyanakkor lesz egy kis különlegessége is, nevezetesen, hogy néhány saját kezűleg készített, egyszerű illusztrációval színesíteni fogom a bejegyzéseket…”


© 2019 Ad Librum Kft.