Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Expert Books, Személyes Történelem, Storming Brain, Könyv Guru

Egy nap váratlan vendég toppan be Greg autószerelő műhelyébe. Valóságos ámokfutás veszi kezdetét, miközben egyszerre üldözi a rendőrség és a maffia...

Könyv Guru, 2021.

192 oldal 130x200 mm 223 gr. 2990 Ft ISBN 978-615-6153-41-8

Megvásárolható: Könyvesbolt.Online (1990 Ft!)BooklineLibriLíraBook24

Ebook: eKönyv.huGoogle Könyvek

Pál Richárd: Sorsodmagaddal

Igazi fékevesztett hajsza, végeláthatatlan száguldás részesei lehetünk, ha a Sorsodmagaddal című krimit választjuk útitársunkul. A sodró lendületű történet magával ragad és mindaddig fogva tart bennünket, amíg a történet végén fény nem derül minden titokra.
Egy nap váratlan vendég toppan be Greg autószerelő műhelyébe. Roger, a maffiának dolgozó verőember feltűnése rossz emlékek sokaságát ébreszti fel főhősünkben. Aztán megjelenik régi barátja, Aaron is, aki egy kockázatos ügyben kéri a segítségét. Valóságos ámokfutás veszi ekkor kezdetét, miközben egyszerre üldözi őket a rendőrség és a maffia.

Olvasson bele! Google Books

Kapcsolódó tartalom

Hír a megjelenésről

Új krimi jelent meg kiadónk gondozásában. Pál Richárd: Sorosdmagaddal című regénye igazi fékeveszett hajsza. BŐVEBBEN


“Csak egy toll, papír és zene kell” - a Könyv Guru interjúja Pál Richárddal

“A regény se térben, se időben nincs elhelyezve, és ez szándékos volt részemről, ez például nagy könnyebbséget adott, mert különösebb kutatást nem kellett végeznem” – meséli Pál Richárd, hogyan könnyítette meg a dolgát új kötete, a Sorsodmagaddal írása közben. BŐVEBBEN© 2008-2021 Ad Librum Kft.