publisher==

Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Személyes Történelem, Könyv Guru

A tarot-t egy embertől csak félig lehet megtanulni, a másik felét magától a tarot-tól kell. Ebben a könyvben nem az ember mesél az embernek a tarot-ról, hanem a tarot mesél az embernek az életről.

Könyv Guru, 2023.

192 oldal 130x200 mm 7990 Ft ISBN 978-615-6440-44-0

Megvásárolható: Könyvesbolt.Online (5990 Ft!)BooklineLibriLíraBook24

Ebook: eKönyv.hudiBookGoogle Könyvek

Horváth Krisztina: Életre tanít a tarot, tarot-ra tanít az élet

Olvasson bele! Google Books

A tarot-t egy embertől csak félig lehet megtanulni, a másik felét magától a tarot-tól kell. Ebben a könyvben nem az ember mesél az embernek a tarot-ról, hanem a tarot mesél az embernek az életről.

Az egyes lapok leírásai valójában tanítások, melyek segítenek megérteni önmagunkat, a világot és egyben segítenek megtalálni belül és kívül is az egyes lapokat. Így egy tarot-kártyakirakás felett ülve könnyebbé, érthetővé válik a kép, amely az asztalon van. Legyen az akár az olvasó saját tükörképe, akár egy kérdező képe.

A könyvhöz egy olyan kártyacsomag is tartozik, amelyben az általánosságban ismert és használt 22 Nagy Arkánum mellett a 23. és 24. Nagy Arkánum is szerepel. Kevés információ áll még rendelkezésre erről a két lapról, nem elterjedt még a használatuk, de létezésükkel válik teljessé a sorozat. A Mélység Csendje és a Fény Hangja megjelenésével behozza az ember valódi természetét, azt az egységes, ép, határtalan lényt, akik eredetileg vagyunk. Ez a kártya hangulatával és látszólagos egyszerűségével nem az elmét mozgatja meg, hanem segít elmélyülni és befele figyelni. Misztikuma és varázsa átlépi az ismert határokat és a végtelenből hozza a válaszokat. A könyvben szerepel három egyedi kirakási mód is, melyek közül az egyikhez mind a 24 lapra szükség van.

„Hatalmunkban áll változtatni, javítani az életünkön” Interjú Horváth Krisztinával

Mi a különbség tarot és tarokk között, miért hasznos a reggeli kávénál húzni egy kártyalapot, vallás-e a tarot és kell-e hinni benne, hogy hasznos eszközzé váljon az életünkben a kártyapakli? Ezekről is beszélgettünk Horváth Krisztinával, aki rendhagyó könyvet írt Életre tanít a tarot, tarot-ra tanít az élet címmel. A Könyv Guru interjúja

A tarot tanácsai YouTube csatorna két hosszú videója az Életre tanít a tarot-ról

Az Astronet is ajánlja

A Tarot tanítása a két titokzatos lappal lesz teljes | Astronet.hu Ajánló

A feketemacsek.hu YouTube short-ja a könyvről

Bemutató: Életre tanít a tarot, tarot-ra tanít az élet | tarot review #tarot #tarotcards - YouTube


© 2008-2022 Ad Librum Kft.