publisher==

Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Személyes Történelem, Könyv Guru

A Bencsik Ferenc Pál gazdag, színes életútját bemutató harmadik kötetben folytatódik a tanulságos, izgalmas történetek egyedi stílusú elbeszélése.

Könyv Guru, 2022.

212 oldal 130x200 mm 2990 Ft ISBN 978-615-6440-16-7

Megvásárolható: Könyvesbolt.Online (1990 Ft!)BooklineLibriLíra

Ebook: eKönyv.hudiBookGoogle Könyvek

Bencsik Ferenc Pál: Töredékek. 89 év 29 fejezetben

Olvasson bele! Google Books

A Bencsik Ferenc Pál gazdag, színes életútját bemutató harmadik kötetben folytatódik a tanulságos, izgalmas történetek egyedi stílusú elbeszélése. A könyv elején egymást kronologikus sorrendben követő visszaemlékezésekből egy rendhagyó gyermekkor képe rajzolódik ki. Bepillantást nyerhetünk a szerző iskolás- és katonaéveibe, kemény munkával töltött időszakába, sőt még a legszemélyesebb magánéleti történésekbe is.

Az események felidézése a gondolatok továbbszövésére készteti a szerzőt, átvezetve bennünket a kötet második felébe, ahol többek között a legérdekesebb utazások, a háziállatokhoz, az élet dolgaihoz való viszonyulás kerül terítékre. Az elvontabb témákról megosztott eszmefuttatások révén egy komoly élettapasztalatra szert tett, szakadatlanul alkotó ember tanulságokban bővelkedő életébe nyerhetünk betekintést.

Megjelent!

Töredékek. 89 év 29 fejezetben címmel jelenik meg Bencsik Ferenc Pál harmadik könyve.

„A mai fiataloknak a liberális nevelés nem tesz jót” Interjú Bencsik Ferenc Pállal

Töredékek címen harmadik önéletrajzi visszaemlékezését írta meg Bencsik Ferenc Pál, aki úgy érzi, sok mindent tanulhatnának a fiatalok a korábbi generációktól. Ő viszont ezekből a kötetekből tanult sokat, mert egyre csiszoltabbnak tartja a saját stílusát. Beszélgetés felidézésről, stílusválasztásról, felszabadult írásról. A Könyv Guru interjúja


© 2008-2022 Ad Librum Kft.