publisher==

Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Expert Books, Személyes Történelem, Storming Brain, Könyv Guru

Egy szélsőséges környezetvédelmi csoport terrortámadásai nyomán 2091-re a Kárpát-medencei Köztársaság a kevés olyan területek egyike, ahol még maradt a vízből egy kevés. De ez egyben egy kőkemény diktatúra terepe.

Könyv Guru, 2021.

240 oldal 130x200 mm 2990 Ft ISBN 978-615-6153-73-9

Megvásárolható: Könyvesbolt.OnlineBooklineLibriLíraBook24

Ebook: Google Könyvek

Horváth Kamilla: Utolsó csepp a pohárban

2091-re elfogy a víz bolygónk nagy részéről. A Kárpát-medencei Köztársaság a kevés olyan területek egyike, ahol még maradt belőle egy kevés.
Visszaemlékezések alapján kiderül, hogy 2086-ban terrortámadások egész sorát hajtotta végre egy szélsőséges nézeteket valló környezetvédelmi csoport azzal a céllal, hogy az emberiséget eltöröljék a Föld színéről. Az öngyilkos merénylők meggyőződése szerint a bolygót az emberek csak kihasználták, leamortizálták, amiért bűnhődniük kell.
A terrortámadások okozta káoszt kihasználva új elnök került hatalomra, aki minden korábbinál kegyetlenebb diktatúrát vezetett be. A rendbontások megfékezésére hivatkozva az állampolgárok széles körű megfigyelését vezette be. Létrehozta a Védelmi Ügyosztály nevű szervezetet, melynek őrei rendszeresen visszaéltek hatalmukkal. Valamint olyan – súlyos mellékhatásokkal járó – gyógyszerkísérleteket engedélyezett, melyek célja az emberek vízigényének csökkentése. A szinte élhetetlen diktatúra megdöbbentő mindennapjaiba egy tizennyolc éves lány, Kriszta történetén keresztül nyerhetünk bepillantást.

Olvasson bele! Google Books

Kapcsolódó tartalom

Hír a megjelenésről

Horváth Kamilla fantasyja, az Utolsó csepp a pohárban 2091-ben játszódik: akkor elfogy a víz bolygónk nagy részéről. A Kárpát-medencei Köztársaság a kevés olyan területek egyike, ahol még maradt belőle egy kevés. BŐVEBBEN© 2008-2021 Ad Librum Kft.