publisher==

Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Expert Books, Személyes Történelem, Storming Brain, Könyv Guru

Kézikönyv a baromfitartás iránt érdeklődőknek. Válaszok a fajtaválasztás, takarmányozás, keltetés és hasonló alapkérdésekre. 8 oldal színes kép;

Expert Books, 2016.

200 oldal 148x210 mm 337 gr. 3990 Ft ISBN 978-615-5110-84-9

Megvásárolható: Könyvesbolt.Online (2790 Ft!)BooklineLibriLíraBook24

Ebook: Google Könyvek

Zsiros András: Tarajosvilág. Hányféleképpen hajthat hasznot a sokszínű baromfiudvar?

Ez a könyv mindazoknak szól, akik érdeklődnek a baromfitartás iránt és egyetlen helyen szeretnének utánanézni felmerülő kérdéseiknek. A témában jártas szakértő szerző úgy állította össze írását, hogy azok is találjanak benne hasznos tanácsokat, akik csak most kezdenek bele a háztáji állattartásba, de azok is haszonnal forgathassák, akik régóta foglalkoznak baromfitenyésztéssel. A Tarajosvilág igyekszik minden fontos kérdést tárgyalni: az állatok kiválasztását, élőhelyük kialakítását és táplálásukat éppúgy, mint a keltetés, a tenyésztés és a versenyeztetés mesterfogásait. A kötet kuriózuma az összesen 60 baromfifajtát bemutató részletes ismertető.
A szerző, aki az Ad Librum Kiadó Hobbinyúltenyésztés című könyvének is szerzője, szívesen válaszol az olvasók kérdéseire a kisallattenyesztes.hu weboldalon.

Olvasson bele! Google Books Vélemények: Moly

Kapcsolódó tartalom

Moly.hu

A Tarajosvilág a Moly.hu-n. BŐVEBBEN


"Nekem az írás olyan, mint az olvasás. Ha elkezdem, és belelkesedem, szeretnék mielőbb a végére jutn

Hogy lehet munka és másodállás mellett kitartóan írni, mennyi idő összeállítani egy szakkönyvet, és miért van reneszánsza a háztáji baromfitartásnak? Interjú Zsiros Andrással, a Tarajosvilág című kötet szerzőjével. BŐVEBBEN© 2008-2021 Ad Librum Kft.