publisher==

Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Személyes Történelem, Könyv Guru

De mi Tiara féltve őrzött titka, és ki az áruló?

Könyv Guru, 2023.

192 oldal 130x200 mm 3990 Ft ISBN 978-615-6439-29-1

Megvásárolható: Könyvesbolt.Online (2990 Ft!)BooklineLibriLíraBook24

Ebook: eKönyv.hudiBookGoogle Könyvek

Ángyán Patrícia: Az utolsó hiba

Olvasson bele! Google Books Vélemények: Moly

Tiara horvátországi szülővárosában, Rovinjban kezdi meg egyetemi éveit élete legtragikusabb nyara után. Nővérét és egyben legjobb barátját, Kiarát követve a mikrobiológia tudománya vonzza a helybéli rosszfiú, Trevor mellett. Románcukat nem rejtik véka alá, de Tiara titka beárnyékolja lehetséges boldog jövőjüket.

Egy árulásnak köszönhetően múltbéli feldolgozatlan traumája Kolin képében újra felbukkan, és Tiara az eddigi menekülés helyett képtelen lesz szembenézni megrázkódtatásával és annak következményeivel.

De mi Tiara féltve őrzött titka, és ki az áruló? Vajon Trevor és az ismeretlen jövő lehetősége izgatja jobban, vagy sikerül megoldaniuk a múltbéli problémát Kolinnal?

„Nagyon örülök, hogy nem folytatást írtam, hanem egy új történetet” Interjú Ángyán Patríciával

Szerelmi háromszöget dolgoz fel új regényében Ángyán Patrícia, aki egy éven belül jelentkezik második kötetében, Az utolsó hiba című kötettel. A szerzővel arról is beszélgettünk, miért örül, hogy nem folytatást írt, mit kell elhagyni szövegalkotás közben, illetve mit köszönhet az első regénye olvasóinak, és mit köszönhet Istennek. A Könyv Guru interjúja


© 2008-2022 Ad Librum Kft.